Microsoft tervehtii piraatti-Windowsin käyttäjiä pop-up -ikkunoin

Microsoft on jo marraskuusta lähtien käyttänyt Norjassa ja Ruotsissa Software Genuine Advantage -metodia ilmoittaakseen laittomien Windows-kopioiden käyttäjille, ettei tietokoneessa ole käytössä luvallinen käyttöjärjestelmäkopio. Nyt yhtiö laajentaa kyseistä menetelmää Windows XP:n osalta USA:han, Isoon-Britanniaan, Malesiaan, Australiaan ja Uuteen-Seelantiin. Lisäksi yhtiö on jo pilotoinut samaa menetelmää myös Office-tuotteissa seitsemässä valtiossa.

Mikäli käyttäjällä on koneessaan laiton Windows-ohjelmistokopio ja Microsoftin ylläpitojärjestelmä tunnistaa tämän verkon yli esimerkiksi ohjelmistopäivityksiä ladattaessa, saa käyttäjä ruudulleen pop-up-ikkunan, joka tiedottaa, ettei kyseessä ole laillinen ohjelmistokopio. Microsoft ei suoraan syytä käyttäjää piraatiksi, vaan kohteliaasti ilmoittaa käyttäjän kenties joutuneen piratismin uhriksi. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>