Koodaa sovellus Galaxy Notelle ja voita 15 000 euroa

Koodaa sovellus Galaxy Notelle ja voita 15 000 euroa

Koodaa sovellus Galaxy Notelle ja voita 15 000 euroa – Samsung haastaa Suomen parhaat sovelluskehittäjät Samsung App Challenge -kilpailuun, jossa etsitään maan parasta Galaxy Note -älypuhelimelle ja Galaxy Note 10.1 -tabletille suunniteltua Android-sovellusta. Samsung App Challenge on avoin kaikille Suomessa asuville yli 18-vuotiaille – opiskelijoille, ohjelmoinnin harrastajille, freelancereille ja yrittäjille. Sovellus, joka hurmaa tuomariston ideallaan ja ulkonäöllään, sekä hyödyntää parhaiten Galaxy Noten näyttöä ja S Pen -kynää, voittaa 15 000 euron pääpalkinnon.

Koodaa sovellus Galaxy Notelle ja voita 15 000 euroa

Samsungin kilpailukutsun mukaan Galaxy Note on Samsungin Android-puhelin, jonka 5,3-tuumainen näyttö päihittää kaikki kilpailijat. Kesällä julkaistaan vieläkin suurempi, 10-tuumainen malli, Galaxy Note 10.1. Notet erottaa muista markkinoilla olevista mobiililaitteista interaktiivinen S Pen -kynä, jolla voi piirtää ja kirjoittaa suoraan laitteen näytölle. Kilpailuun osallistujien on palautettava valmiit sovellukset viimeistään 7.7.2012.

Onko IRC kuollut?

Royal Pingdom ja IRC-Junkie.org ovat tällä viikolla julkaisseet laajahkot IRC-aiheiset artikkelit ja haastatelleet IRC:n alkuperäistä kehittäjää Jarkko Oikarista. IRC-Junkien haastattelu keskittyy lähinnä IRC:n syntyhistoriaan ja Oikarisen näkemyksiin IRC:n nykytilasta. Pingdomin artikkeli puolestaan pohtii IRC:n tilaa laajemmin esittäen muun muassa tilastoja IRC:n käyttäjämääristä. Pingdomin julkaisemat tilastot paljastavat mielenkiintoisen asian: Freenode kasvattaa käyttäjämääriään tasaisesti, vaikka muiden IRC-verkkojen käyttäjämäärät osoittavat alaviistoon tai polkevat paikallaan. Pingdom ennustaakin, että IRC ei ole vielä valmis kuolemaan, vaan sille löytyy tulevaisuudessakin oma käyttötarkoituksensa. 

Alkuperäinen aktiivinen oli godawful terveys seurannassa. Syke sensorit olivat wonky ja en voinut saada johdonmukaisia lukemia useista ominaisuuksista. Vaiheittainen seuranta oli myös egregiisti pois päältä – testattaessa sitä aliraportoitiin askelin verrattuna kontrollin askel mittariin lähes 20 prosenttia.

Active2: lla Samsung sanoi, että se oli korjanneet kahdeksan syke anturia ja paremman kiihtyvyysanturin. Iso, jos totta. Vaikka paljon ihmisiä ostaa älykellot eräänlaisena Mini älypuhelin, terveys ja hyvinvointi seuranta on myös merkittävä arvonta. Samsungilla on ollut hyviä ideoita tällä rintamalla, mutta tarkkuus oli aina vaivalla.

Jälkeen viikon testauksen, pidän Samsungin väittävät, että se on kiinteä sen terveys seuranta ongelmia on puolet totta. Uudet syke sensorit toimivat luotettavasti ja johdonmukaisesti. Tarkkuuden osalta syke mittari on sama kuin muut älykellot-ja Fitness-seurantoja, joita olen testannut. Vaihe ja GPS-paikannus kuitenkin jättävät paljon toivomisen varaa.

Käytin sekä Active2-että Apple Watch-sarjaa 5 pitkän päivän kävelylle Little Italian, Tribecan ja Itä-ja Länsi kylän välillä New Yorkissa. Molemmat kellot olivat kuluneet saman verran aikaa, siitä hetkestä heräsin jopa toinen pää osui tyyny. Apple Watch nauhoitettu 18 322 askelta, 13 km ja 636 aktiivista kaloreita poltettiin. Active2 antoi minulle 29 934 askelta, 21km käveli ja 1032 kalorit poltettiin.

Aukko yli 11 000 askelta ja noin 10 km on pelkkää kauheaa, ja kun otetaan huomioon, kuinka Viimeaikaiset älykellot ovat suosittu kohti suurempaa tarkkuutta, olin järkyttynyt. Kolminkertaista tarkistaa, olen kääntyi minun polku Google Maps. Niin paljon kuin olisin rakastaisi antaa itselleni luottoa kävelylle 21km päivässä, totuus on se oli paljon lähempänä 8km. 21km on myös hieman pienempi kuin pituus Manhattan.

En käveli mitään lähellä sitä samana päivänä. Off-Chance tämä oli kertaluonteinen Fluke, käytin molempia kelloja samana ajan kohtana seuraavana päivänä. Sarja 5 kirjautui 12 996 vaiheet, 10km, ja 559 aktiivisia kaloreita. Active2 kirjautunut 21 222 askelta, 16km, ja 779 kalorit. Vielä huono.

Tämä laajennettiin myös GPS-etäisyyden seurantaan. Käyttämällä MapMyRun App puhelimessa, olen tallentanut helpon 30 minuutin, 3 km ajaa Keski määrin 12 ’ 23 ”kilo metriä kohden. Active2 kirjannut tämän 5km, Keski määrin 10 ’ 47 ”kilo metriä kohden. Sarja 5 kirjannut sen 3 km ja keskimääräinen tahti 12 ’ 22 ”kilo metriä kohden. Saattaa tuntua tyhmältä, että se kestää yli 0,56 kilo metriä, mutta se on tärkeää, kun harjoittelet minkä tahansa rodun ja pidemmillä etäisyyksillä, tämäntyyppinen epätarkkuus pyrkii lumi palloon. Myös, parranajo yli minuutin pois mailin jakaa on melko suuri saavutus amatööri ja Pro juoksijat samankaltaisia. Jälleen Rakastan luotto Samsung, mutta sinä päivänä en ansaitse sitä.