Pitäisikö nettifirmojen maksaa verkon infrastruktuurista?

Deutsche Telekomin toimitusjohtaja haluaisi suuren nettiyritysten, kuten Googlen ja Yahoon, maksavat verkon infrastruktuurin ylläpitämisestä. ”Kuluttajien ei pitäisi olla ainoita, jotka maksavat tästä uudesta maailmasta”, Kai-Uwe Ricke sanoi viime torstaina WirtschaftsWoche-lehdessä julkaistussa haastattelussa. ”Nettifirmat tekevät bisnestä tällä infrastruktuurilla, joten heidän pitäisi osallistua myös kustannuksiin. Mikäli kuluttajat kieltäytyvät maksamasta ja Google ja muut eivät myöskään sitä tee, ei nopeita tietoverkkoja rakenneta”, Ricke sanoi.

Ricken kommentit myötäilevät yhdysvaltalaisen Verizon Communicationsin varajohtajan John Thornen aikaisemmin tässä kuussa antamia lausuntoja. Thorne haluaisi lopettaa ilmaisen lounaan tarjoamisen nettifirmoille. Thornen mukaan tietoliikenneyritykset kuluttavat omaisuuksia kehittääkseen verkkoinfrastruktuuria, jota nettifirmat sitten käyttävät halpojen palvelinkoneiden avulla. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>