Matrox Extio ulkoistaa grafiikkalaskennan tietokoneesta

Näytönohjainvalmistaja Matrox on julkaissut ulkoisen Extio F1400 -näytönohjainyksikön, johon voidaan yhdistää näppäimistö, hiiri, kaiuttimet ja jopa neljä näyttöä. Valokuidun ja Extion-tuotteen avulla keskusyksikkö voidaan viedä enimmillään 250 metrin päähän varsinaisesta työpisteestä. Matroxin mukaan tuote on suunnattu erityisesti pankkien, äänistudioiden ja turvavalvontayritysten käyttöön. Tuotteen hinnoittelusta ei vielä ole tietoa. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>