Maailman suurin Windows-virheilmoitus

Maailman suurin Windows-virheilmoitus oli nähtävissä viime viikonloppuna New Yorkissa, missä Times Squarella sijaitseva jättimäinen sähköinen mainostaulu jähmettyi ja ruudulle ilmaantui Windowsin virheilmoitus. NetworkWorldin Adam Gaffin sattui olemaan paikalla hyvään aikaan ja nappasi tapahtuneesta pari valokuvaa. Se, että tietokoneen käyttöjärjestelmä aina joskus takkuilee, lienee meille kaikille tuttua, mutta New Yorkissa kaikki tuntuu olevan suurempaa – myös Windowsin virheilmoitukset.

Itse ilmoituksen perusteella näyttää siltä, että DirectX sanoi työehtosopimuksen irti. Toivottavasti tieto virheestä meni Microsoftille asti, sillä ainakin tuhannet Times Squarella pällistelleet turistit näkivät kissan kokoisin kirjaimin tekstin ”Please tell Microsoft abot this problem.” Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>