Microsoft painostanut Aceria valitsemaan omia tuotteitaan

Acer valitsi usein Microsoftin ohjelmistotuotteita painostuksen vuoksi. ”Kerron tämän siksi, että tällä alalla on paljon kurkkuaan myöten täynnä olevia ihmisiä, minä mukaanlukien”, kertoo entinen Acerin tuotepäällikkö Ricardo Correa. Myös ihmiset joilla on ollut tekemistä Correan kanssa ovat myöntäilleet Correan Reutersille antamaa haastattelua, mutta ovat halunneet pysytellä nimettöminä Microsoftin kostoa peläten. Lue news.comin juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>