Mies syyttää 92 yritystä patenttirikkomuksesta

Kaikkiaan 92 yritystä on vastaanottanut haasteen kaverilta nimeltä Jerry Harthcock, joka syyttää heidän kaikkien rikkovan hänen omistamaansa patenttia. Harthcock on rekisteröinyt Yhdysvaltain patentin nro 6 347 368 vuonna 2002. Patentti on nimeltään ”microcomputing device for exchanging data while executing an application ”. 92 syytetyn lista sisältää kaikki yritykset, jotka ovat valmistaneet, käyttäneet tai myyneet tuotteita, jotka loukkaavat Harthcockin patenttia. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>