Suomalaismenestystä Europrix Top Talent Awardseissa

KayakPaddling.net voitti ”Best Interactive Computer Graphics” -kategorian 24.11. Itävallan Grazissa järjestetyssä Europrix Top Talent Awardseissa. Niko Hakkaraisen suunnittelema melontaopas esittelee uudenlaisen tavan opettaa urheilusuorituksia yhdistämällä 3D animaatiota ja ajatuksella toteutettua käyttöliittymäsuunnittelua.

Viimeistellyn toteutuksen lisäksi tuomaristo piti erityisen tärkeänä uuden konseptin tarjoamia mahdollisuuksia urheilusuoritusten opastamisessa. KayakPaddling.net on pantu merkille myös kansainvälisissä melontapiireissä ja se tullaan julkaisemaan vapaaehtoisvoimin noin kymmenellä eri kielellä. Oppaan suomenkielinen versio on käytettävissä osoitteessa www.melontaopas.fi.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>