Microsoft julkisti Service Pack -suunnitelmiaan

Microsoft ilmoitti eilen julkaisevansa lähitulevaisuudessa Windows Vista Service Pack 1:n ja Windows XP Service Pack 3:n beetaversiot. Vista SP1:n beetaversio tulee valikoidun joukon saataville muutaman viikon sisällä. Valikoitu joukko ei tällä kertaa tarkoita MSDN:n ja Technetin käyttäjiä, vaan Microsoft on rajoittanut beetatestaajien määrää. Vistan päivityksen on määrä parantaa erityisesti kolmansien osapuolten kehittämien sovellusten luotettavuutta ja ajureita, jotta järjestelmän vakaus paranisi. Vista SP1:n on määrä siirtyä beetavaiheesta lopulliseen versioon ensi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä.

Windows XP SP3:n kohdalla kyse on tuntuvasti vähäisemmästä päivityksestä. SP3 on lähinnä koottu paketti kaikista SP2:n jälkeen julkaistuista korjaustiedostoista. XP SP3:n aikataulu on toistaiseksi hyvin avoin, sillä sen on määrä valmistua ensi vuoden ensimmäisen puolikkaan aikana. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>