Vistan puheentunnistusdemo kääntyi farssiksi

Microsoft esitteli viime viikolla sijoittajille ja lehdistölle suunnatussa tilaisuudessa Windows Vistan puheentunnistusominaisuuksia, mutta demotilaisuus ei edennyt aivan suunnitellulla tavalla (ks. video). Demon perusteella saa helposti sen käsityksen, että puheentunnistusteknologia ei vieläkään ole kypsä käytännön sovelluksiin.

Microsoftin ohjelmistokehittäjä Rob Chambersin mukaan esityksen aikana ilmenneet ongelmat johtuivat käytössä olleesta Windows Vista -versiosta, jonka äänialijärjestelmä leikkasi osan mikrofonin nauhoittamista äänistä. Ongelma on korjattu Windows Vistan uudempiin versioihin. Rob lupaa, että puheentunnistusteknologiaa esitellään uudemman kerran lähitulevaisuudessa. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>