Yhteispohjoismainen liiga etsii Suomen parhaita Xbox-pelaajia

Nordic Xbox League on Microsoftin ja Pohjoismaisten peliyhteisöjen yhdessäjärjestämä Xbox 360-konsolipeliliiga. Joukkueet Ruotsissa, Norjassa, Tanskassaja Suomessa ottavat mittaa toisistaan neljässä virallisessa osakilpailussavuoden aikana. Kansallisen paremmuuden ratkettua lähtee voittajajoukkue kaudenpäätteeksi edustamaan maataan Pohjoismaiden väliseen finaaliin, jossa löytyylopulta Pohjolan paras peliyhteisö ja pelaajat.

”Pelaaminen on interaktiivista jasosiaalista toimintaa. Xbox Live -verkkopalvelun kautta käytävissä kilpailuissa vaaditaan hyviä hoksottimia ja nopeaa reagointikykyä, joten pelaaminen on myös kehittävää”, kertoo Jari Keskitalo Microsoft Oy:ltä. Liigan ensimmäinen osakilpailu pelataan toukokuun aikana toiseen maailmansotaan sijoittuvassa Call of Duty 2 -pelissä.

Suomen viralliset NXL-joukkueet ovat Tilt.tv, Pelaajaboard, Livegamers, Pelit.fi, eDome / Muropaketti, Konsolifin ja Peliplaneetta. Maineen ja kunniaan lisäksi NXL-pelaajat voivat tienata myös tuotepalkintoja. Kansallisen osakilpailun voittajille annetaan omaksi mp3-soittimet ja Suomea edustavat neljä finaalipelaajaa saavat palkinnoksi lcd-laajakuvatelevision.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>