Microsoft Virtual Server 2005 R2 ilmaisjakeluun

Microsoft kertoi LinuxWorld Conference & Expo -tapahtumassa, että Virtual Server 2005 R2 -virtualisointituote muuttuu ilmaisohjelmistoksi ja se on imuroitavissa Microsoftin kotisivuilta veloituksetta. Lisäksi Microsoft ilmoitti antavansa jatkossa täyden tuen Red Hat Linux ja Novell SuSE Linux -asennuksille Virtual Server -ohjelmistoon.

Virtual Server tuotetta käyttää Microsoftin mukaan jo yli 5000 asiakasta. Windows Server ”Longhorn” -versiopäivityksessä virtualisointiteknologia integroidaan osaksi käyttöjärjestelmää. Asiakkaat voivat tällöin ajaa rajoittamatonta määrää virtuaalisia Windows-käyttöjärjestelmiä yhdellä fyysisellä Windows Server ”Longhorn” Datacenter Edition -palvelimella.

Microsoftin tuoteuutiset tietävät huolia virtualisointiohjelmistojen markkinajohtajalle VMware-yhtiölle, jolla myös on tuotteestaan markkinoilla ilmaisversio, mutta tietyin toiminnallisin rajoituksin. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>