Elokuvastudiot aloittavat elovakuvamyynnin verkossa

Hollywoodin isot elokuvastudiot aloittavat tällä viikolla elokuvien myynnin Internetissä. Warner Bros, Universal Pictures, Sony Pictures, Paramount Pictures, Twentieth Century Fox ja MGM tarjoavat sekä uusia että vanhoja elokuvia omistamansa Movielink.com-palvelun kautta. Studiot lupaavat elokuvien verkkojulkaisua samanaikaisesti dvd-julkaisujen kanssa tai viimeistään 45 vuorokautta myöhemmin.

Movielink-palvelusta imuroidut elokuvat voi tallentaa levylle ja niiden lisenssi sallii katselun korkeintaan kolmella palvelun rekisteröimällä tietokoneella. Katselukertojen määrää ei ole rajoitettu.

Sony ja Lionsgate -yhtiöt ilmoittivat tarjoavansa elokuvia myös CinemaNow.com-palvelun kautta. CinemaNow tarjoaa palvelusta kiinnostuneille seitsemän päivän ilmaista koeaikaa. Walt Disney ei vielä ole mukana kummassakaan hankkeessa, vaan käy neuvotteluja molempien palvelujen kanssa. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>