Lenovo tuo omalla nimellään varustetun mikromalliston Eurooppaan

Lenovo esitteli ensimmäisen omalla nimellään maailmanlaajuisesti myytävän tietokonemalliston Torinossa ja New Yorkissa järjestetyissä tilaisuuksissa. Lenovo 3000 -mallisto koostuu kannettavista ja pöytäkoneista, joiden suunnittelusta ovat vastanneet yhteistyössä Kiinassa, Japanissa sekä Yhdysvalloissa työskentelevät kehitys- ja muotoilutiimit.

Ensimmäisinä Lenovo 3000 -sarjan tietokoneina Eurooppaan ja Suomeen saapuvat Intel-prosessoritekniikkaan perustuvat C100-malliston kannettavat sekä J100-malliston pöytäkoneet.

Lenovo kasvoi Kiinan suurimmasta PC-valmistajasta maailman kolmanneksi suurimmaksi PC-tuottajaksi, kun se osti IBM:n PCD-yksikön liiketoiminnan vuonna 2004.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>