Miljoonan dollarin nettisivu myyty miltei täyteen

Miljoonan dollarin nettisivun pystyttänyt 21-vuotias yliopisto-opiskelija Alex Tew on myynyt sivustonsa pikselit miltei loppuun. Nettisivun ideana on myydä pikseleitä yhden dollarin hintaan, pienimmän ostomäärän ollessa sadan pikselin kokoinen ruutu. Tewin idea on ryysyistä rikkauksiin -tarina, sillä alunperin Tew aloitti sivuston ylläpidon kerätäkseen rahaa yliopisto-opintojaan varten.

Pikseleiden myyntiin häneltä on kulunut vain noin neljä kuukautta. Tewin kirjoittama blogi on mainiota luettavaa, sillä ensimmäinen blogikirjoitus 26. elokuuta esittelee sivuston idean ja kuukautta myöhemmin miehellä on jo satatuhatta dollaria tilillä. Tew odottaa miljoonan dollarin tulevan kasaan ennen vuoden vaihtumista.

Idea on saanut paljon kopioita ympäri maailmaa.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>