PC World valitsi vuoden 2005 parhaat innovaatiot

PC World -lehti on valinnut vuoden 2005 parhaat innovaatiot. Lehden toimitus katsoi maininnan arvoiseksi 25 tuotetta viidessä eri kategoriassa. Palkittujen joukossa on melko odotettuja valintoja, kuten audio-kategorian Apple iPod Nano tai Yamaha YSP-1000, mutta myös suomalaisittain melko tuntemattomia tuotteita, kuten Sling Media Slingbox tai TiVoToGo. Nokian N91 -matkapuhelin katsottiin maininnan arvoiseksi ”mobile and wireless” -kategoriassa. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>