Seagate ostaa kilpailijansa Maxtorin

Tallennusratkaisuvalmistaja Seagate Technology on tehnyt tarjouksen kilpailijastaan Maxtorista. 1,9 miljardin dollarin arvoinen yrityskauppa toteutetaan osakevaihtona. Yrityskauppa vaatii vielä yhtiöiden osakkeenomistajien hyväksynnän, mutta yhtiöiden sulautumisen uskotaan tapahtuvan vuoden 2006 jälkimmäisellä puoliskolla. Seagaten osakkeen omistajien osuus yhdistyneestä yhtiöstä on noin 84 prosenttia ja Maxtorin osakkeen omistajien osuus noin 16 prosenttia. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>