TT lahjoitti viisi miljoonaa euroa Millennium-palkintoon

Millennium -palkinnon jatkuvuus ainakin muutamaksi seuraavaksi vuodeksi näyttää varmalta, sillä Teollisuuden ja Työnantajain Keskusliitto TT lahjoitti maanantaina viisi miljoonaa euroa Suomen teknologiapalkintosäätiölle. Varat on tarkoitus käyttää Millennium-palkinnon hallinnointiin ja kansainvälisen tunnettavuuden lisäämiseen. Teknologiapalkintosäätiö myönsi viime huhtikuussa ensimmäisen Millennium-palkinnon webin kehittäneelle Tim Berners-Leelle. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>