MyOrigon taru päättyi konkurssiin

Oululainen älypuhelinvalmistaja MyOrigo Oy on hakeutunut konkurssiin. Uutislehti Kalevan mukaan MyOrigon lokakuussa käynnistämä yrityssaneeraus ei riittänyt pelastamaan yhtiötä. MyOrigo tunnettiin erityisesti innovatiivisesta käyttöliittymäsuunnittelustaan, joka myös konkretisoitui yhtiön ainoaksi tuotteeksi jääneessä MyDevice-kännykässä.

Yhtiön kehittämä teknologia elää kuitenkin edelleen MyOrigo Oy:n johdon perustamassa F-Origin Oy:ssä, joka irtaantui MyOrigosta toukokuussa 2004. F-Origin on ostanut lisenssin ja edelleenkehitysoikeudet tiettyihin MyOrigo Oy:n kehittämiin teknologioihin ja tuoteoikeuksiin, joita ovat esimerkiksi uudet käyttöliittymäteknologiat. Uuden yrityksen toimiala on ostamiensa teknologioiden edelleen kehittäminen ja lisensioiminen kansainvälisen elektroniikkateollisuuden käyttöön. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>