Microsoftille voitto Lindows-kiistassa Hollannissa

Lindows-käyttöjärjestelmän jälleenmyyjiä käskettiin lopettamaan kyseisen tuotteen myynti Hollannissa. Tuomarin mukaan Lindows hyödyntää Windowsin mainetta rikkoen sen tavaramerkkiä. Kalifornialainen Lindows ei saa enää myöskään mainostaa tuotettaan Hollannissa. Lisäksi tuomari määräsi Lindowsin estämään Benelux-maista kotoisin olevien nettisurffaajien pääsyn sen verkkosivustolle.

Mikäli hollantilaiset kuluttajat haluavat jatkossa hankkia Lindowsin, heidän täytyy kääntyä muiden maiden jälleenmyyjien puoleen. Microsoft ei ole vielä ottanut asiaa esille mm. Saksassa. Sen sijaan Suomessa ja Ruotsissa Microsoft on menestyksekkäästi estänyt Lindows-nimisten tuotteiden jakelun. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>