Microsoftia huijanneelle työntekijälle häkkiä

Microsoftin entinen työntekijä sai keskiviikkona 21 kuukauden vankilatuomion varastettujen ohjelmistojen myynnistä. 36-vuotias Wilson Delancy määrättiin myös maksamaan neljän miljoonan dollarin korvaukset Microsoftille. Delancy toimi välittäjänä Kobi Robin Brownin hankkimille SQL Server -ohjelmistoille. Brown tuomittiin viime marraskuussa 17 kuukaudeksi vankilaan.

Brownin ja Delancyn tapaus paljastui viime vuonna osana Microsoftin suurehkoa sisäistä varkaustutkintaa. Microsoft on sittemmin palkannut tutkijoita sekä uudistanut sisäisen tilausjärjestelmänsä estääkseen vastaavat tapaukset jatkossa. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>