Suomen ohjelmistoala jakoi Software Industry Award -palkinnot

Suomalainen ohjelmistoala jakoi Software Industry Award 2003 -tunnustuspalkinnot lupaaville ja menestyneille suomalaisille ohjelmistoyrityksille ja innovaatioille sekä alaa edistävälle maineteolle Summit 2004-juhlatilaisuudessa keskiviikkona 28.1.2004.

Palkinnot jaettiin viidessä kategoriassa: Commercialized Innovation (kaupallistettu innovaatio), Early Stage Company (varhaisen vaiheen kasvuyritys), International Breakthrough (kansainvälinen läpimurto), Business Performance (kannattava kasvu ja liiketoiminta) ja Contributing Actor (maineteko). Lisäksi raati jakoi tänä vuonna yhden erikoispalkinnon.

Kategorioissa palkitut yritykset vastaavassa järjestyksessä olivat Blancco Oy, Sulake Labs Oy, First Hop Oy, Aldata Oyj ja Global Software -kansainvälistysmisohjelma. Erikoispalkinnolla raati palkitsi Ohjelmistotuoteliiketoiminnan osaamiskeskuksen ohjelmajohtaja Irmeli Lambergin pitkäjänteisestä ja merkittävästä henkilökohtaisesta panoksesta ohjelmistotuoteliiketoiminnan edistämisessä. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>