Palkkalaskelmat siirtyvät verkkoon

WM-data Novo, TietoEnator, Nordea, OP-ryhmä ja Sampo ovat yhteistyössä luoneet verkkopalkkakonseptin sähköisten palkkalaskelmien edistämiseksi. Verkkopalkkapalvelun avulla työnantaja voi toimittaa palkkalaskelmat henkilöstölleen sähköisesti verkkopankin välityksellä. Verkkopalkkakonsepti mahdollistaa työntekijälle ajasta ja paikasta riippumattoman pääsyn omiin palkkatietoihin, aiempien laskelmien selailupalvelun sekä yhteydet palkkatoimistoon.

Verkkopalkkakonseptissa ohjelmistotoimittajat vastaavat palkkaohjelmistojen valmiuksista, palkkalaskelmien siirtämisestä verkkopalkkaympäristöön ja niiden esilläpidosta. Pankit puolestaan vastaavat siitä, että verkkopalkka on työntekijän käytettävissä verkkopankin kautta. Lisätietoja verkkopalkkapalvelun käyttöönotosta antavat pankit ja ohjelmistotoimittajat. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>