Almare Systems ostaa Patria Ailonin

Kansainvälisesti toimiva ilmailu- ja puolustusteollisuuskonserni Patria on myynyt Tampereella sijaitsevan Patria Ailon Oy:n koko osakekannan Almare Systems Oy:lle. Yrityskaupan seurauksena syntyy Almare-yhtiöiden muodostama informaatiotekniikan osaamiskeskus, jonka palveluksessa on yhteensä noin 140 työntekijää ja jonka yhteenlaskettu liikevaihto on noin 11,5 miljoonaa euroa.

Patria Ailon Oy on keskittynyt kolmannen sukupolven mobiiliverkkojen tiedonsiirto-ohjelmistoihin sekä langattomiin ja reaaliaikaisiin viestintäratkaisuihin. Ailon kehittää myös omia ohjelmistotuotteita tietoliikennejärjestelmien testaukseen ja älykkäisiin päätelaitteisiin. Yhtiön kehittämä Ailonet-älytukiasema valittiin vuonna 2001 Comdex-messujen parhaimmaksi uudeksi konseptituotteeksi. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>