Apple tukki iTunesin porsaanreiän

Apple on tehnyt iTunes-ohjelmistoon muutoksia, jotka estävät kappaleiden etäkuuntelun Internetin yli. iTunesin alkuperäisenä ideana oli sallia musiikin kuuntelu lähiverkossa, mutta näppärät iTunes-käyttäjät keksivät nopeasti keinon jakaa musiikkia koko Internetin yli Applen oman Rendezvous-ohjelmiston avulla.

Apple totesi lausunnossaan olleensa yllättynyt ja pettynyt tapaan, jolla käyttäjät ovat musiikkia Internetissä jakaneet. ”Jotkut ovat hyödyntäneet Rendezvousia musiikin jakamiseen henkilöille, joita he eivät edes tunne. Tämä ei koskaan ollut tarkoitus”, Apple ilmoitti. iTunesin muutos on synnyttänyt runsaasti keskustelua netin keskustelupalstoilla. Monet käyttäjät ovat todenneet jättävänsä rajoituksen vuoksi päivittämättä iTunesin viimeisimpään versioon. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>