Soneralta Missä olet -paikannuspalvelu

Sonera tuo markkinoille uuden kuluttajille suunnatun Missä olet -paikannuspalvelun, jolla voi paikantaa esimerkiksi ystäviä, kollegoita ja perheenjäseniä. Värinäytölli-sellä puhelimella ja internet-käyttöliittymällä paikannettavan henkilön sijainnin voi tarkistaa värikartalta. Palvelu perustuu gsm-verkon tukiaseman avulla tehtävään solupaikannukseen. Palvelun hinta on 0,32 euroa jokaista tehtyä paikannusta kohden.

”Asiakkaan yksityisyydestä on huolehdittu siten, että palveluun liittyminen tapahtuu vain asiakkaan omasta suostumuksesta ja hän saa koska hyvänsä estettyä paikannuksen. Paikkatieto ei myöskään tallennu myöhempää käyttöä varten”, TeliaSonera Finlandin Business Development Manager Hannu Järvi kertoo.” Palvelun käyttäjä saa halutessaan myös aina tekstiviestillä ilmoituksen siitä, kun häntä paikannetaan.” Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>