SAP ja MySQL AB yhteistyöhön

Sähköisten liiketoimintaratkaisujen toimittaja SAP sekä tietokantavalmistaja MySQL AB ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. MySQL AB saa sopimuksen myötä oikeudet SAPin kehittämään avoimen lähdekoodin tietokantaan, jonka MySQL AB uudelleen nimeää ja tuo markkinoille loppuvuodesta GPL-lisenssin alaisena.

Kumppanukset kehittävät myös yhdessä seuraavan sukupolven MySQL-tietokantaa, joka perustuu nykyisiin MySQL- ja SAP DB-teknologioihin. Kun uusi tietokantaohjelmisto valmistuu, sekä MySQL AB että SAP aikovat tarjota sitä omille asiakkailleen. ”Yhteistyö SAPin kanssa nopeuttaa MySQL:n kehitystä monipuoliseksi yritystason ratkaisuksi, joka pystyy tukemaan mitä tahansa sovelluksia”, toteaa MySQL AB:n teknologiajohtaja Michael (Monty) Widenius.

Yhteistyön myötä MySQL AB:n tuotevalikoima laajenee. Nopea ja kevyt MySQL Classic soveltuu erityisesti verkkosivustojen ja sulautettujen sovellusten taustajärjestelmäksi. MySQL Pro laajentaa Classic-version toiminnallisuutta transaktio-tuella. Kolmas tietokantatuote on uudelleen nimettävä SAP DB, joka mukautuu monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta suuriinkin yritysjärjestelmiin, kuten esimerkiksi SAP R3-ympäristöihin. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>