Euroopan PC-markkinat kasvoivat lähes 22 prosentilla

Kuluvan vuoden toisella vuosineljänneksellä PC-markkinat kasvoivat Euroopassa 21.7%. Nousun aiheuttivat pienet ja keskisuuret yritykset, jotka laitehankinnoin varatuvat vuosituhannen vaihteeseen. Kuluttajamarkkinat sitävastoin hieman hiljenivät. Vaikka markkinat vilkastuivatkin, kärsivät laitetoimittajat hintojen putoamisesta ja heikosta eurosta. Kysynnän uskotaan yhä kasvavan loppuvuonna, kun kuluttajatkin ryhtynevät laitehankintoihin syksyn tai viimeistään joulun lähestyessä. Lue juttu.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>