Iomegalta uusi 250 megatavun Zip-asema

Iomega julkisti uuden Zip-aseman vasta vajaa kuukausi sitten Comdex-messuilla ja laitteen toimitukset alkavat ennätysajassa vajaa kaksi kuukautta julkistuksen jälkeen. Uusien Zip 250 -asemien kuluttajahinta tulee olemaan n. 1.490 markkaa ja 250 megatavun Zip-levykkeiden n. 150 markkaa (sis. ALV22%). Tuotteitatulevat myymään kaikki Suomen hyvin varustetut ATK-jälleenmyyjät vuoden vaihteesta alkaen. Zip 250 Parallel ja Zip 250 SCSI ovat totuttuun tapaan vain hieman tavallista 3.5″ levykettä suurempia Zip-levykkeitä käyttäviä ulkoisialevyasemia. Zip 250 pystyy käyttämään sekä nykyisiä 100 megatavun että uusia 250 megatavun Zip-levykkeitä, jotka ovat tallennuskapasiteetiltaan 175 kertaa tavallista levykettä suurempia.

Zip 250 Parallel on rinnakkaisporttiin liitettävä ulkoinen asema, jota on helppo siirtää tietokoneelta toiselle. Zip 250 SCSI on SCSI-liitäntään liitettävä ulkoinen asema, joka on erittäin tehokas ratkaisu Apple Macintosh -laitteille ja SCSI-kortilla varustetuille PC-laitteille.

Zip 250 (SCSI) on jopa 50 prosenttia aiempaa 100 megatavun asemaa nopeampi! Suurin siirtonopeus on peräti 1.7 megatavua sekunnissa, joka käytännössä tarkoittaa 56 kertaista nopeutta verrattuna tavalliseen levykeasemaan. Zip 250 -asemien mukana toimitetaan myös monipuolisia ohjelmistoja. IomegaWare CD-ROM sisältää ajureiden ja apuohjelmien lisäksi myös RecordIt- ja 1-Step Backup-ohjelmistot. Rinnakkaisporttiaseman mukana toimitetaan lisäksi Norton Zip Rescue, jonka avulla tietokoneen elvyttäminen tarvittaessa on erittäin helppoa.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Connect with:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>